>Trunks Saiyan Z fighter
Titula : Broj poruka : 475 Zeni : 4457 Fighter class : 14 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 33 Lokacija : Krusevac Side : Good Rasa : Saiyan Favorite attack : Burning Attack Weapon and help :
Podaci o borcu Health: (100/300) Energy: (250/300) Ki energy: (300/300)
| Naslov: Tutorijal tema kako se boriti!!! Uto Okt 12, 2010 11:37 pm | |
| Evo ovde cu vam ja i moj drug Aca objasniti kako da se borite... Mi cemo koristiti oboje napade iz moje liste posto on nema jos njegovi( inace strogo je zabranjeno koristiti listu od drugog borca uvek morate svoju)
Kao prvo otvorite temu, vazno- onaj koji otvara temu nema mogucnost napada prvi put tek u sledecoj poruci... Borbe se odvojaju i vidu nekih poteznih borbi imate vasu listu i vase napade u njoj kliknete na nju i u poruci se nasumicno odabere neki vas napad kada vidite koji je to napad vi ste napali osobu iznad (sada shvatate zasto onaj ko napise prvu poruku nemoze da izvede napad prvi) Kao prvo tokom borbe morate da budete posteni!!! I da ne varate...
Evo pocinjemo Aca baca prvi tako sto klikne na POST REPLY i onda u poruci ima opcija sa znakom kockice za bacanje, kliknete tu i nadjete vasu listu pa onda kliknete na vasu listu i u poruku ce se ubaciti neki kod ako zelite mozete da dodate neku rec i to je to posaljete poruku i cekate da vas protivnik uradi isto pa onda opet vi... misliliste da moze nesto bollje??? pa ovo je forum nije prava igra xexe idemo...
|
|
>Aca Newbie in training
Broj poruka : 38 Zeni : 318 Fighter class : 1 Datum upisa : 15.04.2010 Favorite attack : Super Ghost Kamikaze Attack Weapon and help :
| Naslov: Re: Tutorijal tema kako se boriti!!! Uto Okt 12, 2010 11:39 pm | |
| Kao prvo uvek napisete vase podatke o zdravlju i energiji i onda bacate kocki kliknuvsi na nju. Nemojte koristiti ociju ispod gde pise bacanje to je zabranjeno jer onda se biraju po dva ili vise napada a ovako samo jedan! Healt 100 KI energy 100 - Ova kockica ne postoji.
|
|
>Trunks Saiyan Z fighter
Titula : Broj poruka : 475 Zeni : 4457 Fighter class : 14 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 33 Lokacija : Krusevac Side : Good Rasa : Saiyan Favorite attack : Burning Attack Weapon and help :
| Naslov: Re: Tutorijal tema kako se boriti!!! Uto Okt 12, 2010 11:42 pm | |
| Kao sto vidite Aca me je napao sa napad koji skida 40 healt poena tako da ja sad nema vise 100 poena nego 60 i pisem dole moje potatke i napadm ja! Healt:60/100 KI Energy 100/100 - Ova kockica ne postoji.
|
|
>Aca Newbie in training
Broj poruka : 38 Zeni : 318 Fighter class : 1 Datum upisa : 15.04.2010 Favorite attack : Super Ghost Kamikaze Attack Weapon and help :
| Naslov: Re: Tutorijal tema kako se boriti!!! Uto Okt 12, 2010 11:49 pm | |
| Mene je Trunks Saiyan napao sa napad koji oduzima 10 healt poena tako da pisem... Ito meni je prosli napad oduzeo 150 ki poena pa pisem...
Healt:90/100 KI energy: -50/100
Nemam dovoljno ki energije da izvedem napad... To znaci da sam izgubio jer kada neko potrosi sav healt ili ki energiju on gubi borbu... Ovo je bila bas kratka borba jer smo pocetnici jos i jos uvek imamo po 100 poena za healt i energu ali kako budemo napredovali imacemo cak i do 1500 energije i veci healt tako da ce borbe biti zanimljivije i duze...
Nadam se da ste razumeli kako da se borite
|
|
>nikolassj Newbie in training
Broj poruka : 17 Zeni : 166 Fighter class : 1 Datum upisa : 26.04.2010 Weapon and help :
| Naslov: Re: Tutorijal tema kako se boriti!!! Sre Okt 13, 2010 1:30 am | |
| dopada mi se al treba da dodate jos napada/slike nemam pojma i da biramo pre borbe sta da koristimo (msm bolje bi bilo po meni ) |
|
>Trunks Saiyan Z fighter
| Naslov: Re: Tutorijal tema kako se boriti!!! Sre Okt 13, 2010 9:52 pm | |
| pa hoce ovo sam ubacio bezveze napade, ali svako ce moci zavisi od svog napredka da da ima napade pa imace jos tu, ovaj sistem borbe je jos uz fazi testiranja |
|
>Sponsored content
| Naslov: Re: Tutorijal tema kako se boriti!!! | |
| |
|